پنج شنبه ٠٩ فروردين ١٤٠٣

جشن بیستمین سالگرد تاسیس مرکز

در تاریخ 20 مهر ماه 1401 برگزار شد

دوازدهمین سمینار بین المللی آسانسور و پله برقی

در تاریخ 4 اسفند ماه 1401

در مرکز علمی کاربردی بین المللی کوشا برگزار شد

اولین سمینار تخصصی کفش و صنایع وابسته ایران

در تاریخ 12 دی ماه 1398

در مرکز علمی کاربردی بین المللی کوشا برگزار شد

مشاهده رشته های مرکز

Slide thumbnail
Slide thumbnail
اخبار
سمینار بین المللی آسانسور و پله برقی

سیزدهمین سمینار بین المللی آسانسور و پله برقی کوشا


زمان برگزاری: 26 بهمن 1402

 11:52 - جمعه 23 تير 1402متن کامل >>
آغاز ثبت نام و پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی
ثبت نام و پذیرش دانشجو برای بهمن 1402 در مقاطع کاردانی و کارشناسی و بدون کنکور آغاز شد.
 ١٠:٢٣ - دوشنبه ١ خرداد ١٤٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
برنامه امتحانی ترم مهر1402
آزمون ها
پایان کلاسهای ترم مهر1402 تاریخ 22 دی ماه می باشد. امتحانات پایان ترم (دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی )از تاریخ 16 دی ماه الی 22 دی ماه 1402 در آخرین جلسه کلاس به صورت حضوری در مرکز برگزار می گردد. امتحانات پایان ترم (دروس تئوری) از تاریخ 23 دی ماه الی 4 بهمن ماه 1402 به صورت حضوری در مرکز می باشد. برگزاری هر آزمون پایان ترمی خارج از بازه های فوق غیر قابل قبول و باطل است. • تسویه حساب مالی و پرداخت 85 درصد سهم مرکز و 15 درصد سهم دانشگاه جامع برای شرکت در امتحانات پایان ترم الزامی است.
 ١٢:١٧ - دوشنبه ٢٨ آذر ١٤٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
اخبار > گزارش نهمین سمینار بین المللی تخصصی آسانسور و پله برقی ایران


  چاپ        ارسال به دوست

نهمین سمینار بین المللی تخصصی آسانسور و پله برقی ایران در 2 اسفند 1397 برگزار شد

گزارش نهمین سمینار بین المللی تخصصی آسانسور و پله برقی ایران

اين سمينار با حضور دکتر فرهمند راد ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب، مهندس ابریشمی ریاست اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته و جمعی از متخصصان، اساتید دانشگاهی، صنعتگران و مهمانان خارجی از ساعت 8:45 صبح در مرکز آموزش علمی کاربردی کوشا تهران برگزار شد.

بعد از تلاوت قرآن و سرود جمهوری اسلامی ايران

نهمين سمينار بين المللي آسانسور و پله برقي با سخنراني جناب آقاي بروجردي نائب دبير سمينار آغاز شد.

ايشان ضمن خيرمقدم و تشكر از حضور بزرگان صنعت و دانشگاه و مقامات و مهمانان خارجي و حاميان و شركت كنندگان در سمينار، به ايراد سخنراني پرداختند و عنوان كردند كه عرصه دانش در صنعت آسانسور در اين يكساله بار ديگر براي نهمين بار به كمك گذاشته مي شود و در اين تنگناهاي اقتصادي و صنعتي ميبايست سر تعظيم بر اين همت گران عرصه دانش و صنعت فرود آوريم.

تعداد 42 مقاله به دبيرخانه سمينار ارائه شد كه در اين زمان كوتاه به ارائه تعداد محدودي از اين مقالات پرداخته شد.

اين سمينار با شعار ايده برتر، فكر برتر زمينه ساز رشد و بالندگي بالاتر صنعت در عرصه بين الملل را هدف گذاري نموده است.

پس از آن، جناب آقای مهندس ابریشمی، ریاست اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته بیاناتی را در رابطه با موارد صنفي و پيشرفت در جهت صنف و صنعت آسانسور فرمودند و همچنين يادآور شدند كه مي توان با يك برنامه ريزي دقيق و مدون اهداف بلند بالايي را در اين زمينه رقم زد.

در ادامه مراسم افتتاحیه بعد از پخش كليپ معرفي مركز كوشا، دکتر فرهمند راد ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران غرب در رابطه با حلقه مفقودي صنعت با دانشگاه و ارتباط ميان اين دو ايراد سخنراني فرمودند و برگزاري چنين سمينارها و مجامع علمي را از دستاوردهاي اين حركت دانستند و اهميت قراردادن به نيروهاي فني و وجود اين نيروها را در هر عرصه از صنعت ضروري دانسته و نمونه بارز ارتباط ميان صنعت و دانش را در دانشگاه علمي كاربردي نمايان مي دانند.

در ادامه مراسم افتتاحیه، جناب آقای Bulent Yilmaz، مدیر عامل مجله دنیای آسانسور( در حوزه خاورمیانه و ترکیه، و همچنین نماینده رسمی Interlift در رابطه با این موضوع و برگزاری نمایشگاه آسانسور در آگزبورگ کشور آلمان در سال 2019 و نقش آن در ارتقاء صنعت آسانسور و معرفی دستاوردها و آمارهای برپایی این نمایشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه مراسم، جناب آقای Ozcan Suleyman مدیر کل موسسه بازرسی آسانسور ترکیه، مقاله خود را در رابطه با نوآوری های نسخه جدید استاندارد EN 81-20 ارائه نمودند که مورد استقبال حضار قرار گرفت.

سپس جناب آقای Murat Camgoz از شرکت فرماتور به ارائه مقاله خود در رابطه با استانداردهای مرتبط با درب آسانسور و آزمون های مختلف و طبقه بندي دربهاي آسانسور با توجه به معيار مقاومت در برابر آتش صحبت كردند.

ايشان فرمودند: آسانسور به عنوان يك بخش مهم از يك ساختمان بايد تابع ضوابط براي مقاومت در برابر آتش باشد.لذا در كشورهاي مختلف استانداردهاي مقاومتي در اين رابطه اجرايي شده بودند كه در سال 20003 تحت استاندارد هماهنگ EN81-58 مورد پذيرش اغلب كشورها قرار گرفت. نحوه طبقه بندي درهاي آسانسور در مقابل حريق طي اين استاندارد و در استاندارد انگليسي و آلماني بيان گرديد و كليپ هايي از اين آزمونها به نمايش درآمد به تفاوتهاي آنها اشاره گرديد.

در ادامه جناب آقای Sebastian Steinert از شرکت Mayr آلمان، به ارائه مقاله تخصصی خود در رابطه با ترمز موتور آسانسور، عملکرد میکرو سوییچ ها و اینکه توجه به چه نکاتی، ترمز آسانسور را ایمن و قابل اطمینان می سازد از طریق اسکایپ پرداختند.

اين مقاله بسيار مورد استقبال حضار و شركت كنندگان در سمينار قرار گرفت و مطالب بسيار مفيدي براي شركتهاي توليدي در جهت بهبود كيفيت توليد ترمز ايمني ارائه گرديد.

در ادامه جناب آقای Levent Akdemir، ریاست شرکت متروپلاست از ترکیه، به معرفي نقاط ضعف و قدرت ارتباط تجاري بين ايران و تركيه و بهبود چشمگير اين ارتباط در سالهاي حاضر پرداختند و در رابطه با الگوبرداری از استاندارهای ایران در جهت استعلام محصولات و معرفی در آسانسورهای منصوب را الگویی برای استاندارد ترکیه دانست که میتواند راه کاری برای جلوگیری از تخلف و یا شبیه سازی باشد.در اخر ایشان از حاضرین درجلسه به دلیل ایجاد فرصت برای آشنایی بیشتر با فناوری های جدید ابراز خوشحالی و تشکر خودرا از مسئولین دانشگاه کوشا بدلیل برگزاری این سمینار پربار اعلام کردند. بیاناتی را ایراد نمودند.

سپس جناب آقای Fabio Cesari از شرکت Gefran ایتالیا به ارائه سخنرانی در رابطه با این شرکت و حوزه های گسترده فعالیت آن و همچنین شعبات و آمارهای مهم از شرکت پرداختند.

و همچنين به تاريخچه ارتباطي و غني بين كشور ايران و ايتاليا اشاره نمودند كه مي تواند اين امر زمينه ساز فعاليتهاي مشتركي در حوزه صنعت گردد.

در ادامه جناب آقاي سهيل روانبخش مدير فني شركت اينوااتوماسيون پارسيان به مقاله خود در باب ترافيك آسانسور پرداختند.

و در مورد اينكه چگونه مدت زمان سفر را كاهش دهيم، فاكتورهاي كيفيتي، حركت شيرجه اي مطالب عنوان فرمودند. ايشان با در نظر گرفتن تمهيداتي در طراحي به سرويس-دهي مسافران خواهان كاهش بار رواني براي مسافران بودند.

پس از آن جناب آقاي دكتر فراشاه، مقاله اي در مورد سيستم­هاي نجات اضطراي در آسانسور و Nickel Cadmium Battery  پرداختند كه توجه همگان را به خود جلب كرد.

در ادامه جناب آقای رجائي اناركي از پیشکسوتان صنعت آسانسور و پله برقي، فضاي سمينار را با خواندن چند بيت شعر زيبا در باب اخلاق مداري، حلقه مفقودي ميان صنعت و دانشگاه و ارتقاء سطح توليدات داخلي و بي نيازي به بازارهاي خارجي و لزوم واردات مزين نمودند.

سپس جناب آقاي مهندس مرادي در باب موضوع CE Marking و ضرورت دارا بودن آن برای ورود به بازار اتحادیه اروپا و سایر بازارهای اینترنشنال - تاریخچه ، زمینه های فعالیت و اعتبار شرکت ECM ایتالیا در اتحادیه اروپا و همچنین فعالیت شرکت نوبل سرتیفیکیشن ، بعنوان نماینده انحصاری ECM ایتالیا از سال 1389 در ایران - دامنه کاربرد دایرکتیو LIFT اروپا (2014/33/EU) برای محصولات بالابر- ماژول های صدور گواهی CE تعیین شده در اتحادیه اروپا برای بالابرها - اهمیت تدوین تکنیکال فایل محصولات بالابر و چالش های موجود در مورد توانایی شرکتهای ایرانی در این خصوص و ضرورت ایجاد شرکتهای مشاوره ای که بطور موازی با فرایند انعقاد قرارداد و ارزیابی ECM ، و اينكه تولید کنندگان را به سطح مطلوب برسانند سخنراني كردند.

در ادامه جناب آقاي نوراني به بررسي مسائل حقوقي در صنعت آسانسور و ضعف اطلاعاتي جامعه آسانسوري در راستاي آشناييت اي امر پرداختند.

سپس جناب آقاي دكتر اسكافي يكي از منتخب 3 مقاله برتر، مقاله خود را با عنوان کاربرد سیالات غیر نیوتنی در ضربه گیرهای صنعتی ارائه نمودند.

و در این رابطه بطور خاص روی ناپایداری جریان کوئت صفحه ای سیالات با وزن مولکولی زیاد مانند ترکیب یک حلال نیوتنی و یک ماده محلول پلیمریک متمرکز بوده شدند. و در ادامه عنوان نمودند كه مي¬توان در ضربه گیرهای اتلاف کننده انرژی بمنظور افزایش کنترل و کاهش نیروی های ناشی از حرکت کابین، بجای روغن از سیالات غیر نیوتنی استفاده می شود. در حقیقت در این تحقیق سیالات خاصی که بهترین شرایط میرایی در ضربه گیرها را دارا می باشند بطور گسترده مورد بررسی قرار گرفته اند.

در ادامه جناب آقای مهندس عبادی به ارائه مقاله در باب اشتباهات رایج در نصب آسانسور هیدرولیکی پرداخت. وی عنوان کرد آسانسور هیدرولیکی یکی از وسایل است که در جابجایی افراد و بار در راستای عمودی مورد استفاده قرار می‏گیرد. رعایت اصول ایمنی استفاده از این وسیله را آرامش بخش می‏نماید و عدم توجه به آن خطرات جانی و مالی جبران ناپذیری را به همراه دارد. همچنین سازمان ملی استاندارد ایران درنظر دارد در آینده نزدیک بازرسی از این نوع آسانسورها را الزامی نماید.

در ادامه جناب آقاي مهندس كربلائي به ارائه مقاله خود در باب منحني حركت در آسانسور پرداختند و بعد از ايشان جناب آقاي قيصري فراهاني( دبير اتحاديه كشوري آسانسور) از موفقيت¬ها و دورنماهاي تعيين شده در راستاي تشكيل اين اتحاديه ايراد سخنراني فرمودند. سپس جناب آقاي طالشيان با بيان شعري در باب اين صنعت به اخلاق حرفه اي و ارزش تجربه و پيشكسوت در اين صنعت پرداختند.

در پايان به عنوان آخرين سخنران، جناب آقاي مهندس عرب¬زاده، نائب رئيس محترم سنديكاي آسانسور به بيان ارتباط بين صنعت آسانسور و دانشگاه پرداخته و از موفقيت¬هاي حاصله از اين ارتباط و رشد و ترقي صنعت با همسويي با دانش بالاتر سخنراني نمودند.

لازم به ذكر است در حاشيه برپايي سمينار در سالن اجتماعات، در فضايي مجزا واقع در سالن جنبي سالن اجتماعات، به تعداد 7 مقاله پرداخته شد كه داوري هر كدام نيز در آراي مقاله منتخب محاسبه گرديد.

در انتها به کلیه میهمانان خارجی، شرکت های آسانسوری ، پیشکسوتان صنعت آسانسور و پله برقی کشور، همچنین سازمان ملی استاندارد ایران درنظر دارد در آینده نزدیک بازرسی از این نوع آسانسورها را الزامی نماید. و ارائه دهندگان مقالات برتر به رسم یاد بود لوح تقدیر تقدیم گردید.

اين سمينار با همت و ياري صنعت گران، دانش پژوهان، سنديكاي آسانسور، اتحاديه كشوري آسانسور و ديگر ارگانها و مجامع مرتبط برگزار گرديد. لازم به ذكر است كه تشكر ويژه اي از حمايت هاي مالي شركتهاي اسپانسر، مخصوصا شركت محترم بهران آسانسور و الكترو بالابر كوشا(الكو)، به عنوان دو حامي اصلي اين سمينار داشته باشيم.

و با گرفتن عکس یادگاری، نهمین سمینار بین المللی آسانسور و پله برقی به پایان رسید.

و در پایان از همكاري تمامي صنعت گران و عوامل اجرائي نهمین سمینار بین المللی آسانسور و پله برقی ایران تشکر می نماییم. در انتها همگي مشاركت كنندگان را به دهمین سمينار بين المللي آسانسور و پله برقي در تاريخ 1398/12/01 دعوت می نماييم. و بدین سان نهمین سمینار بین‌المللی آسانسور و پله‌برقی کشور نیز تبدیل به خاطره ای به یاد ماندنی شد.

 



دانلود فايل : گزارش_سمینار_نهم.pdf ( 1635KB )


١٠:٣٣ - يکشنبه ١٢ اسفند ١٣٩٧    /    شماره : ٧٦٧    /    تعداد نمایش : ٤٤٣٠







تماس با ما


  • کیلومتر 4 جاده مخصوص کرج - سه راه شیشه مینا - جنب شهرک فرهنگیان
  • 44540034
  • 44540042
  • info@kt-uast.ac.ir
  • Telegramkooshauniversity
  • Instagramkoosha_uni

 

 

© کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز آموزش علمی کاربردی کوشا می باشد